Sunday, 30 December 2012

cupcake hantaran tunang~~



cupcake ini telah ditempah oleh kawan fiqa, hazirah untuk pertunangan kakaknya yang berlangsung pada hari ini. terima kasih hazirah dan kakaknya. semoga pertunangan ini diberkati dan berbahagia selalu ^_^

Friday, 28 December 2012

cheese tart hantaran tunang~~


 
hantaran tunang cheese tart ini telah ditempah oleh jiran kami, kak ayu pada bulan lepas. thank you kak ayu. semoga semuanya diberkati dan cepat-cepatlah majlisnya pula ^_^

Monday, 24 December 2012

special ^_^



yang ini guna box yang besar sikit dan coklatnya campur-campur dengan coklat oreo. terima kasih pada yang order. so, kepada sesiapa lagi yang nak coklat design macam ini, bolehlah order sekarang ^_^

Sunday, 23 December 2012

Monday, 24 September 2012

hadiah coklat lagi ^_^

coklat kat bawah ni telah di tempah oleh kawan aiman, khalis. tema nye pink...hehe
terima kasih banyak2!



yang kat bawah ni pulak, kawan khalis yg order.tema nye ungu..tq2 =D



Wednesday, 5 September 2012

cupcake hantaran tunang~~

untuk cupcake ni seperti biasa hiasan fondant...
25 biji cupcake coklat dengan tema biru pink ^_^
cupcake ni untuk hantaran tunang ahad lepas (01092012)

'ENGAGEMENT DAY SALLEH & ATIQAH'

hias sikit dengan reben & bunga =)

siap! ni la cupcake bersama-sama dengan hantaran yg laen ^_^



Wednesday, 29 August 2012

selamat bertunang ila! ^_^

hari sabtu lepas (25.8.2012), kawan baek tqa dari kecik lagi da tunang da.suke nye.tqa pn tumpang bahagia tgk diorg...tambah2 bahagia lagi bile die tempah cupcake tqa.untuk buat hantaran lagi 2...suke2..hehee

ila request 25 biji cupcake coklat, tema pink.ila da siap bagi design lagi.tapi sori sangat tqa xde kepakaran lagi nak wat sebijik cam 2...huhu...tapi lastly, ni la hasilnya...

'WE ARE ENGAGED QALIFF & AZILA'

suke2 sebab cupcake tqa jadi salah 1 hantaran ila tuk qaliff ^_^


ni la ila...nasib sempat jugak tqa ngan fiqa amik gambar kenang kenangan ngan ila.cantik kan ila ni.da jadi tunangan orang pun.alhamdulillah....thanx banyak2 ila.nasib ila suke cupcake yg tqa wat 2..hehee...semoga bahagia selalu ^_^

Tuesday, 28 August 2012

selamat ari raya ^_^





assalamualaikum sume...
selamat ari raya...maaf zahir & batin ^_^

mse bulan pose ari 2, tqa ngan fiqa sempat la menyiapkan tempahan kuih raye.alhamdulillah =)

ni la sebahagian dr kuih raye yg sempat kami wat...nasib sempat siap sumenye...

kitorang wat 3 jenis kuih je tahun ni

biskut coklat chip~~

biskut cornflakes~~

biskut semperit~~

cam tahun lepas jgk, biskut coklat chip la yg paling banyak org nak...hehe...time kasih banyak2 pade yg order...hehe

Friday, 8 June 2012

gift: choc box 28

tq to kawan fiqa...hee


2 set ni plak di tempah oleh kak ain...1 tuk umi beliau.1 lg tuk suami beliau...tq sgt ^_^
klu kawan2 minat ngan hiasan kait2, bole la melawat teratak k.ain ni...die tuan tanah Sungguh Kawaii Shop jemput2 dtg ^_^ (terpromot plak...hehe)

 

Sunday, 3 June 2012

wedding doorgift

tahniah kpd wani & azam yg slmt di ijabkabulkan pd jumaat (1/6/2012)...
kenduri pd 2/6/2012 di langsungkan d kelantan...
semoga wani & azam bahagia sehingga ke syurga ^_^
thanx sgt kat wani sbb da order choc doorgift kat tqa...
harap2 wani puas ati ^_^







wani request nk bentuk luv & rose



 sume nye 200 pcs

alhamdulillah...da selamat sampai kat kelantan ^_^


Thursday, 31 May 2012

wedding choc~~


hadiah untuk pengantin




terima kasih kpd sepupu saya ^_^

ni plak simple choc gift

tq fiqa =D

Wednesday, 18 April 2012

thank you ^_^

assalamualaikum...
lama da tak update blog ni =)

ari ni tqa nak upload lagi gambar2 order yg kami dapat...alhamdulillah ^_^


apam polkadot..tq elwani =)

tq raihan =)


fondant cupcake...tq nad =)

tq fiza =)

blueberry cheese tart..tq fiza saidin..hehe

berminat boleh sms tqa k...i'allah akan cuba membuat yg terbaek tuk anda =D



Sunday, 4 March 2012

choc gift: macam2 ada ^_^

jom tengok pelbagai order untuk minggu ni...pelbagai design yg boleh d pilih.sesuai d hadiahkan pada yg tersayang =)
coklat oreo dgn wording

coklat oreo lg =)

choc box12...semangat untuk spm ^_^


choc box25...colourful birthday gift =D